Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فون آرنا، پاییز گذشته اینستاگرام از راه اندازی پلتفرم ویدئویی کوتاه ریلز (Reels) که رقیب غیررسمی تیک تاک محسوب می‌شود خبر داد. این برنامه به شما امکان می‌دهد، فیلم‌های ۱۵ ثانیه‌ای را با صدا، جلوه‌های ویژه و ابزار‌های خلاقانه، به راحتی ضبط و ویرایش کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اجازه دادن به حساب‌های عمومی برای به اشتراک گذاشتن ریلز برای جامعه اینستاگرام از طریق یک فضای جدید کاوش، اینستاگرام اخیراً رشد چشمگیری در تنوع و خلاقیت خود داشته است.

اکنون، به نظر می‌رسد که ریلز در تلاش است تا در رسیدن به تیک تاک و حتی کنار زدن آن، تمام تلاش خود را انجام دهد، زیرا در حال اجرای یک استراتژی جدید برای گسترش پایگاه کاربری خود است.

الساندرو پالوزی که یک توسعه دهنده مشتاق اندروید و iOS است، اخیرا به اعلامیه‌ای که قبلاً دیده نشده بود برخورد کرد که نشان می‌داد اینستاگرام قصد دارد پیشنهاد‌های مالی را به کاربران ریلز ارائه دهد تا افراد بیشتری را ترغیب کند تا از این ویژگی استفاده کنند. گزارش شده است که برای استفاده از این قابلیت، از کاربران اینستاگرام خواسته شده تا ریلز مورد علاقه خود را به اشتراک بگذارند و خبر را بازنشر کنند. البته هنوز معیار‌های دیگر اعلام نشده است.

برنامه پرداخت مالی اینستاگرام برای کاربران ریلز

برنامه پرداخت مالی اینستاگرام به هیچ وجه یک استراتژی بدیع در تجارت برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی نیست. اواخر سال گذشته هم اسنپ چت، شروع به پرداخت ۱ میلیون دلار برای سرگرم کننده‌ترین کلیپ‌های به اشتراک گذاشته شده در این سیستم عامل کرد که کاملا موفق هم بود.

در همین ماه، یوتیوب هم طرح مشابهی را ارائه داد و اعلام کرد که مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار جایزه برای سازندگان YouTube Shorts در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید

یوتیوب صندوق ۱۰۰ میلیون دلاری برای تولیدکنندگان محتوا ایجاد می‌کند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی پلتفرم اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری